BLI MED PÅ GRUPPETRENINGER

Finn den rette for deg

SPINNING

Spinning er ekstremt effektivt hvis du vil øke kondisjon og forbrenning. Spinner du riktig, kan du forbrenne opptil 800 kcal i timen. 

STYRKE

Styrketrening gavner både kondisjonen, effektiviteten, robustheten og det mentale overskuddet ditt samtidig som du reduserer risikoen for skader.

TABATA

Med Tabata trener du både styrke og utholdenhet på samme tid. Du skal gjennom et sett med styrkeøvelser og gjøre øvelsene på tid og minimalt med pauser. Det setter i gang forbrenning!

BASISBALL

BasisBall trening er bygget på generall basistrening.Gjennom ulike øvelser med BasisBallen utfrodre vi din spenst, mobilitet, koordinasjon, styrke.hurtighet, og utholdenhet. Treningen har høy overføringsverdi til andre bevegelsesmønster, og øker din kapasitet til å prestere bedre både i hverdagsliv, fysisk aktivitet og idrett

 

STRIKK TRENING

Vi lover deg deilig muskelsvie i lår, rumpe, bryst, rygg, armer og mage!

VI OVER 62+

Alle over 62 år har veldig god effekt av styrketrening. På denne treningene har vi  aktiviteter som styrker musklene. Vi sørger for å trene: bein, hofter, mage, rygg, bryst, skuldre og armer. Samtidig som vi får pulsen, som er med å forebygge høyt blodtrykk.

 

SPINNING

Ny trener som har spinninger på fredager!

SYKKELTRENING 

Flere i lag som sykler ruter/turer på storskjerm i 1-2 timer alt etter hva rute de skal ut på, der er musikk, du har høy puls, du svetter, men dere kommer i mål i lag uanasett hva tempo du sykler i!

 

STYRKE TRENING FOR MENN

Styrke trening for menn.

En trening hvor du blir veileder av trener på teknikk og hvordan det er lurt å trene styrke. Du blir lært hvordan apparater brukes. Du vil få gode øvelser som bør gjøres når du trener styrke. 

Det skal være sosialt og kjekt slik at du ønsker å fortsette.

 
IMG_4187_edited.jpg

TRENING ER VIKTIG FOR ALLE!!!!!!

 
IMG_4189.jpg

TOPP TRENINGSSENTER

Senter som passer for alle!!

IMG_4230_edited_edited_edited.jpg

TID FOR TRENING OG DRØS

Sosialt!

just do it farge.jpg

VELKOMMEN

Alle kan være med!

+47 924 81 601

©2019 by TOPP Treningssenter. Proudly created with Wix.com